• Bookingen 070 - 330 10 70
  • Management 06 - 46770826

Date met Frenna

Date met Frenna

​Ik zit in de trein naar Den Haag en ik zweet me kapot. Ik ben zenuwachtig en een beetje moe. Ik heb vannacht geen oog dicht gedaan, want ik heb een date met Frenna. Hij is een ontzettend populaire rapper, en als ik zijn teksten moet geloven, is hij ook wel een beetje een player. Ik ken hem alleen uit videoclips en ik ben benieuwd hoe hij er in het echt uitziet. Is hij net zo’n zwoele romanticus als in zijn muziek? Is hij woest aantrekkelijk? Zou hij aardig zijn? Zou hij mij aardig vinden?

 

Lees verder op Noisey.

Get your merchandise now

STRICTLY FAMILY BUSINESS

CONTACT

Voor informatie omtrent boekingen en/of overige zaken, neemt u gerust contact op via één van onderstaande mogelijkheden.
ATbookings

Boekingen

Telefoon 070 - 330 10 70

logo_bmm1

Management

Telefoon 06 - 46770826

Contactpersoon Kendrick